Voor direct contact:
0345-638500

Sterkin erkenning

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een familiebedrijf dat sinds 2007 actief is in de installatiebranche. Het ontwerpen, installeren en onderhouden van werktuigbouwkundige installaties valt binnen het vakgebied van onze onderneming. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op de woningbouw en kleinere utiliteitsprojecten, zowel renovatie als nieuwbouw. We werken daardoor veel met aannemers, maar ook met kleinere bouwbedrijven. Ook particulieren kunnen prima met hun werkzaamheden bij ons terecht.

Installatiebedrijf Heikoop is aangesloten bij 'Sterkin' (Stichting erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs). Zo garanderen wij u kwaliteit van onze werkzaamheden en zijn uw rechten als opdrachtgever gewaarborgd.

Ook zijn wij, als erkend leerbedrijf, aangesloten bij 'Kenteq' (Kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap). Samen met ROC's werken we aan het opleiden van onze werknemers. De kwaliteit van het vakmanschap willen we zo garanderen en stimuleren. Op deze manier krijgen we vakmensen die precies passen bij ons bedrijf en onze ambities én die voor u klaar staan.

Met deze site willen we u informeren over wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Indien u na het bekijken van deze site nog vragen heeft, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Met vriendelijke groet,

 

Installatiebedrijf Heikoop 

.